Bashkëshortja e paraqet në polici një deputet të Maqedonisë, mësohet arsyeja - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

30/11/2019 20:25

Bashkëshortja e paraqet në polici një deputet të Maqedonisë, mësohet arsyeja

Ballina

Gazeta Express

30/11/2019 20:25

Bashkëshortja, me të cilën nuk jetojnë me bashkë, e ka paraqitur në polici deputetin e LSDM-së, Kostadin Acevski.

Sipas MPB-së, “37 vjeçarja M.A. ka lajmëruar policinë se bashkëshorti K.A. (40) është zëne me të dhe ka dashur t’i marrë me vete fëmijët. Policia ka dal në vendin e ngjarjes, për ndriçimin e rastit më 27 nëntor në ora 21 e 30 minuta”

Deputeti me ish gruan e tij

Opozita e ka akuzuar Acevskin se ka ushtruat dhunë familjare, mirëpo ai ka demantuar, duke sqaruar se bashkëshortja e tij ka ardhur në shtëpi dhe ka dashur të qëndrojë me fëmijët, kurse ai ka thënë se do del jashtë shtëpisë, pastaj bashkëshortja e ka paraqitur në polici.