Bashkëjetesa mes shqiptarëve, serbëve dhe boshnjakëve në Mitrovicën e veriut - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

27/11/2020 14:44

Bashkëjetesa mes shqiptarëve, serbëve dhe boshnjakëve në Mitrovicën e veriut

Lajme

Gazeta Express

27/11/2020 14:44

Një qytet i ndarë në dy pjesë, i cili në mes ka urën dhe Lumin Ibër. Edhe pas kaq shumë vjetësh nga përfundimi i luftës, tensionet janë të pranishme. Bashkëjetesa mes shqiptarëve, boshnjakëve dhe serbëve në këtë pjesë duket t’i ketë sfidat e veta kohë pas kohe. Dhe këtë më së miri e tregon për “#Gjesi” Faik Haziri.

Gazetare: Hana Marteti – Shala

Sipas Hazirit, problemet e këtilla duhet të marrin fund një herë e përgjithmonë, sepse janë vet qytetarët që e pësojnë më së shumti.