Banorët e Prishtinës duhet t'i mbajnë dritaret të mbyllura, prej sot e deri të premten - Gazeta Express

Banorët e Prishtinës duhet t’i mbajnë dritaret të mbyllura, prej sot e deri të premten

Lajme

Gazeta Express

10/08/2020 13:33

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar qytetarët se prej kësaj të hëne, ka filluar dezinsektimi ajror i kryeqytetit.

Kjo do të fillojë me qendrën e qytetit, prej orës 19 e 30.

“Sonte, në ora 19:30, fillon faza e pestë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës.

Monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me qytetarët do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv.

Ju faleminderit paraprakisht!

Distanca.Maska.Duart”, ka shkruar Ahmeti.

Më poshtë janë oraret e dezinsektimit ajror për lagjet e Prishtinës.