Banka Eurostandard nuk ka detyrime ndaj Bankës Komerciale - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

15/08/2020 15:08

Banka Eurostandard nuk ka detyrime ndaj Bankës Komerciale

Ballina

Gazeta Express

15/08/2020 15:08

Banka Komerciale SHA Shkup nuk ka kërkesa nga Banka Eurostandard, kumtuan sot nga Banka Komerciale.

Për këtë informojnë, siç thonë nga banka, të parandalohen spekulimet e mundshme, pas konferencës për shtyp të Trifun Kosotvskit.

“Banka Eurostandard nuk detyrime ndaj Bankës Komerciale. Është e saktë se kompania Gofi shfrytëzon kredi afatgjatë nga Banka Komerciale në vlerë prej rreth pesë milionë euro. Kërkesa e Bankës Komerciale rreth kësaj kredie është e sigurt me të a.q. ndërtesa e Bankës Postare dhe me një pjesë të ndërtesës së Pallatit Maqedonia. Ndërtesa e Bankës Eurostandard nuk është nën hipotekë në Bankën Komerciale, siç mund të merrej përshtypje nga deklaratat e dhëna në konferencën për shtyp”, theksohet në kumtesën e Bankës Komerciale.