Banesa e re me 10% zbritje, Cima Construction 10 vjet me Ju - Gazeta Express

Banesa e re me 10% zbritje, Cima Construction 10 vjet me Ju

Lajme

Gazeta Express

04/06/2020 11:57

Edhe sot janë të angazhuar mbi 400 punëtorë, ndërsa janë duke i dhënë pamjen finale kompleksit më të madh të banesave, që sot të gjithë e quajnë qyteti ELIZA.

Punë e ndërtimit të vrazhdë tashmë ka përfunduar, është duke u punuar në brendi dhe fasadim, duke vendosur materiale të certifikuara dhe duke mbikëqyrur nga afër punën e madhe që karakterizon hapësirën me mbi 6 hektarë, ku janë mbi … ndërtesa.

Cima Construction është duke shënuar 10 vjetorin e kompanisë, ndërsa është duke e kurorëzuar me projekte anekënd Kosovës.

Për të ndarë festën më të gjithë ata që planifikojnë banesën e re apo investimin në patundshmëri, Cima Construction vjen me ofertën që është e papërsëritshme, 10% zbritje. Po, është një zbritje që përkon me festën e kompanisë Cima Construction.

Në vazhdim po ndajmë me ju dhe 10 arsye pse duhet bëheni me banesë apo lokale në ELIZA, Dardani, Fushë Kosovë. 

Mirëserdhët në Qytetin ELIZA, qyteti që ndodhet 10 minuta nga qendra e Prishtinës

1. I shtrirë në mbi 6 ha, Eliza është vendi ku fillon jeta e re  

2. Shtigjet e ecjes nuk kanë asnjë pengesë, janë të lidhura mes vete

3. Mbi 50 % hapësirë i dedikohet parqeve, mirëmbahen në të 4 stinët

4. Në hapësirat tona, banorët janë të sigurt, parkingjet & garazhet ndodhen brenda kompleksit ELIZA. Materiale të certifikuara, çdo hyrje nga dy ashensorë

5. Zonë tërësish e urbanizuar

6. Qyteti ELIZA, po finalizohet me mbi 400 punëtorë të angazhuar 

7. Cilësia e ndërtimit me mbikëqyrje të vazhdueshme

8. Fëmijët, kanë hapësirën e vet të garantuar dhe sigurt. Kopshte dhe lodra & ambiente çlodhëse për familje

9. Hapësira moderne për të zhvilluar punën dhe biznesin tuaj. Zyrat kryesore të Cima Construction ndodhen mu pran 

10. Banesa nga 55 – 125 m2 dhe Penthouse dhe shumë me rendësi 10% zbritje

Gëzuar Festa e Verës

Ne ndërtojmë, Cima Construction

Aranzho vizitën tënde në Cima Construction

+38349509090

+38349106777

+38349601080

Vizitoni faqen tonë në Facebook https://www.facebook.com/CimaShpk

#cima #cimaconstruction #eliza #nendertojmë #hq #gurmbigur #themeleteforta