Baleti Kombëtar dhe Universiteti i Arteve të Zurich lidhin marrëveshje bashkëpunimi - Gazeta Express
string(83) "baleti-kombetar-dhe-universiteti-i-arteve-te-zurich-lidhin-marreveshje-bashkepunimi"

Baleti Kombëtar dhe Universiteti i Arteve të Zurich lidhin marrëveshje bashkëpunimi

Arte

Gazeta Express

13/09/2022 15:23

Baleti Kombëtar i Kosovës, ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Arteve të Zurich, duke vënë bazën për krijimin e një hapësire bashkëpunuese për të ardhmen me këtë institucion.

Faza e parë e këtij bashkëpunimi do të realizohet në gjashtë muajt e ardhshëm, ku përmes vizitës së gjashtë artistëve-studentë të Departamentit të Koreografisë dhe Kërcimit të ZHdK, do të vihen themelet e një bashkëpunimi që do të shërbejë si një urë lidhëse në mes të dy institucioneve tona.

Lexo Edhe:

/Gazeta Express