Bajqinovci për pushimet e Kurtit në Greqi: Ai shkoi në vendin e mendimtarëve - Gazeta Express

Bajqinovci për pushimet e Kurtit në Greqi: Ai shkoi në vendin e mendimtarëve

Lajme

Gazeta Express

21/07/2021 21:25

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci, në emisionin Natë Vere në T7, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në Greqi shkoi në vendin e mendimtarëve.

Në një pyetje se si i komenton pushimet e Kurtit në Greqi, Bajqinovci tha se “Ai shkoi në vendin e mendimtarëve”.

E për një krahasim në mes të Kurtit dhe Konjfcës, Bajqinovci tha se Kurti është njëshi, shkruan Express.

“Albini është njëshi për lexim, por edhe Glauku është qaty. Këta dy e kanë tregu vetën në Lëvizje”, ka thënë Bajqinovci.