Babai i Almirit, Sedat Aliu më 3 korrik do të lirohet nga burgu - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

22/06/2021 12:54

Me i fundit

Babai i Almirit, Sedat Aliu më 3 korrik do të lirohet nga burgu

Ballina

Gazeta Express

22/06/2021 12:54

Gjykata e Apelit ka pranuar ankesën e Sedat Aliut për lirim të parakohshëm nga masa efektive me burg për të cilën u dënua me 6 muaj heqje lirie.

Në ankesën e dërguar nga avokati mbrojtës Besnik Sulejmani potencohen arsyet dhe obligimet familjare të Sedat Aliut.

Për dy të afërmit e tij Abdulla Aliu dhe Sami Demiri të dënuar me nga 9 muaj burg efektiv për veprën penale dhunë, masa mbetet në fuqi./Alsat/