Avokati Koci: AKI'ja urgjentisht të rekrutojë njerëz që i sjellin informacione nga brezi kufitar - Gazeta Express

Avokati Koci: AKI’ja urgjentisht të rekrutojë njerëz që i sjellin informacione nga brezi kufitar

Lajme

Gazeta Express

09/08/2020 12:56

Avokati Arianit Koci ka thënë se AKI’ja duhet urgjentisht të rekrutojë individë që jetojnë në brezin kufitar Kosovë-Serbi të mbledhin informata për lëvizjet e ushtrisë serbe.

Koci ka thënë se kjo është legjitime dhe është obligim ligjor për AKI’në.

“Organet e sigurisë, e posaçërisht AKI, duhet urgjentisht, nëse nuk e ka bërë deri me tani, ta rekrutojë një apo më shumë individë që jetojnë në brezin kufitar, në mënyrë që shteti i Kosovës të ketë informata për inkurzionet e ushtrisë serbe. Kjo është krejt legjitime – madje edhe obligim ligjor për AKI-në”, ka thënë ai./Express/