Autostrada Biennale prezanton filmin dokumentar “What If A Journey” - Gazeta Express

Autostrada Biennale prezanton filmin dokumentar “What If A Journey”

Arte

Gazeta Express

30/11/2021 19:27

Autostrada Biennale do të prezantojë dokumentarin “What If A Journey” në kuadër të edicionit të tretë të tyre.

“Viti 2021 nuk ka qenë i lehtë për shumë njerëz në botë. Megjithatë, për ne që punojmë në fushën e artit bashkëkohor, gjetja e mënyrave për të realizuar dhe ndarë punën tonë me publikun është kthyer në një formë rikuperimi dhe mbijetese. Jemi të lumtur të ndajmë me juve filmin dokumentar i cili na kthen pas në punën tonë të madhe që e kemi bërë gjatë verës, e që e ka bërë të mundur edicionin “Çka nëse një rrugëtim”…

Lexo Edhe:

Ne gjithashtu dëshirojmë t’ju njoftojmë me krenari se Autostrada Biennale do të vazhdojë të punojë me Övül Ö. Durmuşoğlu dhe Joanna Warsza si bashkë-kuratore të edicionit të 4-të i cili do të mbahet në vitin 2023. Ne do të vazhdojmë ta ndërtojmë rrugën që kemi nisur bashkërisht”, thuhet në postimin e faqes zyrtare të tyre në Facebook.

Kështu, e njëjta gjatë verës prezantoi edhe si ekspozitë “What If A Journey” në tri qytete, përkatësisht Prizren, Prishtinë dhe Pejë.