“Autostrada Biennale 3” me shumë risi në 2021 - Gazeta Express

Gazeta Express

17/06/2020 11:56

“Autostrada Biennale 3” me shumë risi në 2021

Gazeta Express

17/06/2020 11:56

Ngjarja kulturore “Autostrada Biennale” edhe në edicionin e tretë do të vij me shumë risi, aktivitete dhe të ftuar të shumtë.

Ky edicion do të mbahet vitit tjetër nga muaji korrik deri në shtator. Organizatorët kanë bërë të ditur tashmë kuratorët e këtij edicioni.

Bashkëthemeluesi kësaj ngjarje kulturore bashkëkohore, Leutrim Fishekqiu, në një intervistë për emisionin “#Gjesi” ka dhënë më shumë detaje rreth edicionit të tretë.

Intervistën mund ta ndiqni më poshtë.