ATK suspendon nga puna dy inspektorë tatimor - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/02/2020 15:35

Me i fundit

ATK suspendon nga puna dy inspektorë tatimor

Lajme

Gazeta Express

14/02/2020 15:35

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se bazuar në informatat e pranuara nga organet kompetente dhe duke u mbështetur në Ligjin për Shërbimin Civil të Kosovës, ka marrë vendim mbi pezullimin parandalues nga marrëdhënia e punës në ATK për dy inspektorë G.J dhe A.J të cilët janë arrestuar nën dyshimet se kanë keqpërdor pozitën dhe autoritetit zyrtar.

“Menagjmenti i ATK-së siguron opinionin se çdo informatë e dëshmuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe rasteve korruptive do të dërgohet në organet kompetente për trajtim, dhe ndaj të gjithëve që shpallen fajtorë për vepra penale, do të ndërmerren masat e largimit nga marrëdhënia e punës në institucionin tonë”, thuhet në njoftimin e ATK-së.