Artisti shqiptar nga Amerika, J.I.M sjell albumin “Antidote” - Gazeta Express

Gazeta Express

14/09/2020 14:29

Artisti shqiptar nga Amerika, J.I.M sjell albumin “Antidote”

Gazeta Express

14/09/2020 14:29

Hiphop artisti shqiptar, J.I.M, ka publikuar projektin e tij muzikor, ANTIDOTE.

ANTIDOTE mban titullin albumi i J.I.M, i cili ka shtatë këngë. Për tekstin e këngëve është kujdesur vetë reperi, Mix/Master i albumit është punuar nga Mia Records, kurse koveri i albulmit është punuar nga Xik.

Albumi është publikuar në kanalin DAYDREAMINENT në YouTube, në Spotify dhe në iTunes. “Stunnin”, “Sa pak”, “Pushim”, “Kaniher”, “Dojne”, “Daymares” dhe “Antidote” janë këngët e albumit të parë të J.I.M.

Më poshtë mund ta dëgjoni albumin e tij:

ANTIDOTE