Artistët e mirënjohur shqiptarë performuan në Paris - Gazeta Express

Artistët e mirënjohur shqiptarë performuan në Paris

Arte

Gazeta Express

03/12/2021 23:09

Artistët e mirënjohur shqiptarë, Inva Mula, Olen Çezari dhe Genc Tukiçi, performuan në skenën e teatrit prestigjioz parizian “Salle Gaveau”, në Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë, më 28 nëntor 2021.

Në koncert mori pjesë edhe artistja shqiptare, Erza Muqoli, e cila jeton në Francë.

Lexo Edhe:

Kremtimi i Festës Kombëtare bëri bashkë përfaqësues të shoqatave dhe të diasporës shqiptare, miq francezë të Shqipërisë, si dhe autoritete dhe personalitete franceze si dhe trupi diplomatik i akredituar në Paris.