Arsyeja e tmerrshme pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës - Gazeta Express
string(71) "arsyeja-e-tmerrshme-pse-nuk-duhet-te-hani-akullin-qe-krijohet-pas-bores"

Shneta tjera

Gazeta Express

12/01/2021 1:31

Arsyeja e tmerrshme pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës

Shneta tjera

Gazeta Express

12/01/2021 1:31

Ndërsa mund të jetë joshëse të hani akullin që krijohet pas borës kjo gjë mund të jetë edhe shumë e rrezikshme, për këtë arsye meteorologët kërkojnë që të mos e lëpini akullin që shkulni kur krijohet jashtë shtëpive tuaja.

“Ju lutem mos e bëni këtë”, ka thënë Katie Nickolaou nga KMEG, transmeton Klan Kosova.

Ajo shpjegoi:

“Kur formohen akullore, është nga uji që shkrihet nga çatia e shtëpisë suaj. A e dini çfarë tjetër ka mbi çati? Glasa të shpendëve madje shumë prej tyre. Ata ujë ngrihet dhe bëhet akull, e ju po hani glasa”