Arsim Bajrami fajëson shoqërinë civile për gjendjen në arsim - Gazeta Express

Pa Kategori

Gazeta Express

03/12/2019 17:45

Arsim Bajrami fajëson shoqërinë civile për gjendjen në arsim

Pa Kategori

Gazeta Express

03/12/2019 17:45

Ish ministri i Arsimit në Kosovë, Arsim Bajrami, duke folur në Frontal në T7 ka thënë se pjesë të fajit e përgjegjësisë për këtë nivel është edhe shoqëria civile.

‘’Më shumë pare kanë pasur organizatat e shoqërisë Civile se sa Ministria. Ku janë efektet e fondeve që ka dhënë Bashkimi Europian për të ndihmuar në përmirësimin e arsimit në Kosovë’’, ka thënë Bajrami.

Ai ka thënë se gjendja e tanishme është një turp shtetëror. Bajrami ka thënë se në kohën sa ka qenë ministër ka pasur presione politike, dhe nuk ka pasur përkrahje të mjaftueshme që të bëjë ndryshime./Express/