Arrestohet zyrtari i Gjykatës në Pejë, dyshohet për marrje rryshfeti - Gazeta Express
string(67) "arrestohet-zyrtari-i-gjykates-ne-peje-dyshohet-per-marrje-rryshfeti"

Lajme

Gazeta Express

24/11/2022 15:34

Arrestohet zyrtari i Gjykatës në Pejë, dyshohet për marrje rryshfeti

Lajme

Gazeta Express

24/11/2022 15:34

Policia e Kosovës ka njoftuar se kanë arrestuar një person Z.H, të moshës 63-vjeçare.

Ai është referent i lartë për regjistrimin e lëndëve jokontestimore, trashëgimore dhe vërtetimin e certifikatave me vulën e vërtetësisë pranë Gjykatës Themelore në Pejë, është inkriminuar në veprën penale “marrje e ryshfetit”, në rastin kur nga qytetari të cilit i shërben, konkretisht nga i dyshuari D. Sh. pranon një sasi të hollave.

Lexo Edhe:

“Hetuesit policorë nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK), përkatësisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Pejë (NJRHKEK-Pejë), pas hetimeve disa mujore, duke zbatuar edhe masat e fshehta të hetimeve, ka arritur të sigurojë prova/dëshmi se i dyshuari Z. H., (mashkull kosovar, viti i lindjes 1959), referent i lartë për regjistrimin e lëndëve jokontestimore, trashëgimore dhe vërtetimin e certifikatave me vulën e vërtetësisë pranë Gjykatës Themelore në Pejë, është inkriminuar në veprën penale “marrje e ryshfetit”, në rastin kur nga qytetari të cilit i shërben, konkretisht nga i dyshuari D. Sh., (mashkull kosovar, viti i lindjes 1971), pranon një sasi të hollave”.

I dyshuari Z.H është dërguar në mbajtje për 48 orë.

Ndërsa, i dyshuari tjetër D.Sh nuk është intervistuar pasi i njëjti dyshohet se është duke jetuar në Gjermani.