Arkivi Publik po zgjerohet / ‘Lumbardhi’ - Gazeta Express
string(36) "arkivi-publik-po-zgjerohet-lumbardhi"

Arte

Gazeta Express

30/08/2023 15:43

Arkivi Publik po zgjerohet / ‘Lumbardhi’

Arte

Gazeta Express

30/08/2023 15:43

Muajt që lamë pas Fondacionit Lumbardhi në kuadër të programit Arkivi Publik dixhitalizoi arkivin fotografik të Prof. Dr. Enver Dukagjinit.

Nga ky arkiv u dixhitalizuan rreth 600 fotografi të cilat dokumentojnë periudha prej fundit të viteve 20’ deri në vitet 70’, ku mund të shihen pamje nga Prizreni dhe udhëtime te ndryshme, ngjarje shoqërore, si dhe momente nga jeta private dhe profesionale e Enver dhe Ferdane Dukagjinit.

Lexo Edhe: