Apple po bën tastierën e vet të lojërave - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

11/05/2021 14:36

Apple po bën tastierën e vet të lojërave

AutoTech

Gazeta Express

11/05/2021 14:36

Apple do të bëjë tastierën e saj të lojës, zbulon “WCCFTech”.

Lojërat kanë qenë një industri serioze për mbi 25 vjet dhe Apple dëshiron të futet në të dhe të bëjë konsolën e vet.

Konsola do të ishte e ngjashme me konsolën “Nintendo Switch” dhe ata tashmë kanë filluar të punojnë në të, raporton portali i mirëinformuar “WCCFTech”.

Apple do të përqendrohej në grafikë më shumë në këtë tastierë dhe përparësia e tyre është të mbajë atë në nivelin më të lartë të mundshëm.

Kompania aktualisht po punon në disa konzolla njëkohësisht.

Qëllimi i tyre është gjithashtu të vendosin bashkëpunim me Ubisoft, thuhet në artikull.