Apliko për kredi në ProCredit në më pak se 50 sekonda. Shiko Videon. - Gazeta Express

Apliko për kredi në ProCredit në më pak se 50 sekonda. Shiko Videon.

Lajme

Gazeta Express

14/06/2021 16:07

Klientët privatë të bankës ProCredit mund të aplikojnë online për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës apo patundshmëri e cila po ofrohet me kushte speciale dhe normë atraktive të interesit.  

Apliko Online Këtu

Të veçantat e kredisë:

 Normë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%
 Trajtim të shpejtë të aplikacioneve online
 Afat maturimi deri në 20 vite

Oferta vlen deri më: 30 qershor 2021

Shiko videon udhëzuese:

Bëhu klientë i yni, apliko online për llogari rrjedhëse.  

ProCredit Direkt, lehtë për ty!