Apeli i GJKKO lë në fuqi masën e arrestit shtëpiak për Berishën - Gazeta Express
string(63) "apeli-i-gjkko-le-ne-fuqi-masen-e-arrestit-shtepiak-per-berishen"

Apeli i GJKKO lë në fuqi masën e arrestit shtëpiak për Berishën

Shqiperi

Gazeta Express

17/04/2024 21:01

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, ka lënë në fuqi masën ‘arrest shtëpie” për ish-kryeministrin Sali Berisha dhe për dhëndrin e tij Jamarbër Malltezin.

Njoftimi i Gjykatës:

Lexo Edhe:

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues monokratik të përbërë nga gjyqtarja Iliriana Olldashi, sot më 17.04.2024, shpalli vendimin mbi çështjen penale nr. 82 akti, datë 09.04.2024 regjistrimi, regjistruar mbi ankimin e personave nën hetim/ankues Sali Berisha. dhe Jamarbër Malltezi , me objekt: “Ankim ndaj vendimit nr. 125, datë 12.03.2024 (disponuar mbi kërkesën me obj0ekt revokimi i masës së sigurimit personal “Arrest në shtëpi”) dhe vendimit nr. 166, datë 10.03.2024 (disponuar mbi kërkesën për përjashtim gjyqtari) të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar”, dhe vendosi: Miratimin e nr. 125, datë 12.03.2024 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.