Anton Quni kërkon ndihmë për shërimin e bashkëluftëtarit të tij - Gazeta Express
string(63) "anton-quni-kerkon-ndihme-per-sherimin-e-bashkeluftetarit-te-tij"

Gazeta Express

06/08/2022 19:00

Anton Quni kërkon ndihmë për shërimin e bashkëluftëtarit të tij

Gazeta Express

06/08/2022 19:00

Deputeti i LDK-së Anton Quni ka kërkuar ndihmë për bashkëluftëtarin e tij, Besnik Kuqi, i cili thotë se është i palëvizshëm dhe në gjendje të rëndë shëndetësore.

Përmes një shkrimi në Facebook, Quni tha se shërimi i tij mund të bëhet jashtë vendit, mirëpo Besniku ka nevojë për ndihmë.

Advertisement

Për t’i ndihmuar atij, Quni e ka bashkangjitur edhe numrin e xhirollogarisë së tij dhe numrin e kontaktit: Banka Ekonomike: 1403000008837943

Numri i kontaktit:+38345 264592