‘Anibar’ hapë thirrje për animatorë - Gazeta Express
string(33) "anibar-hape-thirrje-per-animatore"

‘Anibar’ hapë thirrje për animatorë

Arte

Gazeta Express

29/09/2022 16:23

Akademia e Animacionit Anibar hap thirrjen për aplikim për gjeneratën e gjashtë të animatorëve në Pejë!

Programi i Akademisë së Animacionit Anibar është me fokus në animacionin narativë 2D duke përfshirë: Principet e animacionit, Dizajn të karaktereve e skenave, Zhvillim të storieve e storyboard-ave, Regji, Montazhë dhe Editim të Zërit.

Lexo Edhe:

Për të qenë pjesë e Akademisë duhet të dërgoni një tregim me 5 apo më shumë vizatime dhe portfolion tuaj në [email protected] si dhe të plotësoni formën në këtë link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPr3GJ_W4HF6DWvOSxfWDJC7dahgPodCJB8suA9oDujc3CvQ/viewform

/Gazeta Express