Andi i bën dhuratë Melisës, por përfundon në duart e Atdheut: Kam dhe unë truqet e mia - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

26/01/2021 20:16

Andi i bën dhuratë Melisës, por përfundon në duart e Atdheut: Kam dhe unë truqet e mia

Rozë

Gazeta Express

26/01/2021 20:16

Puntatën e sotme në Përputhen u dha takimi mes Andit dhe Melisës.

Ky ishte një takim i këndshëm me shumë surpriza nga ana e Andit për Melisën.

Pas shumë bisedave, Andi i zbuloi Melisës një nga pasionet e veta më të mëdha, numrat e shpejtësisë me letrat.

Kjo e la Melisën gojëhapur, por nuk mjaftoi me kaq pasi Andi i bëri një tjetër surprizë, një poezi në letër.

Ky gjest i pëlqeu shumë Melisës që e emocionoi atë. Por në studio u vu re një detaj tjetër, poezia përrfundoi në duart e Atdheut.

Kjo shkaktoi të qeshura, dhe Atdheu u shpreh: Kam dhe unë truqet e mia për të marrë gjërat e mia.

Ai u afrua dhe në vesh i tha Melisës se do bënte një tjetër për të.