Andi Bushati shpjegon shkrimin e tij në emisionin Pressing, thotë se qytetari ka të drejtë të revoltohet - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

30/03/2020 21:22

Andi Bushati shpjegon shkrimin e tij në emisionin Pressing, thotë se qytetari ka të drejtë të revoltohet

Lajme

Gazeta Express

30/03/2020 21:22

Analisti politik, Andi Bushati, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se shkrimi i tij ishte i drejtë dhe nuk ka pasur nevojë për keqkuptime.

‘’Për të kuptuar paragrafin e fundit duhet lexuar dhe kuptuar gjithë shkrimin. Prej një jave ka shumë ankesa se si mbështetësit e Vv’së kanë shpërthyer me gjuhë jo etike në rrjete sociale për të mos pranuar vendimin e 83 deptutetëve. Suporti po i bëhet atyre që nuk kishin të drejtë. Revolta është një e drejtë shoqërore që bëhet ndaj padrejtësisë. Nëse mendon se morali i votës është shkelur ti ke të drejtë të revoltohesh. Por këtë nuk e kalojnë ata që në rrjete sociale thonë disa fjalë më shumë, por ata që marrin vendime më shumë se që ju ka dhënë tagri i votuesve’’, thotë ai.

‘’Ata që ju shani i kanë bërë Kosovës shumë më tepër dëme se komentet e juaja’’, thotë Bushati.

‘’Problemi nuk është me gjithë Kuvendin. Problemi që PDK Nisma dhe të gjithë partitë e PAN’it të votonin kundër nuk është problem. Edhe LDK’ja është në të drejtën e saj dhe nuk bën krim që rrëzon qeverinë që e ka ndërtuar vetë. Mirëpo nga pikëpamja legjitime nuk është e drejtë cfarë ka bërë. Të krijosh një figurë, dhe të marrësh vota me atë figurë e pastaj të nxjerrësh atë figurë pas zgjedhjeve dhe të nxjerrësh pleqte pa vota në skenë e të largohen nga koalicioni atëherë qytetari ka cdo të drejtë të revoltohet’’, shton Bushati. /Express/