Analisti përlotet në emision, tregon si forcat serbe para syve ia prenë kokën dajës së tij - Gazeta Express

Analisti përlotet në emision, tregon si forcat serbe para syve ia prenë kokën dajës së tij

Lajme

Gazeta Express

30/09/2020 21:50

Analisti Ardian Kastrati, është përlotur derisa sa ka treguar një ngjarje gjatë luftës që i ka ndodhur.

Kastrati ka treguar se me 28 nëntor të vitit 1998, e kishte përjetuar një tmerr dhe ditë të rëndë vet ai, ku me sytë e tij kishte parë teksa dajës së tij serbët ia kishin prerë kokën dhe ia kishin hedhur në bunar.

“Sytë e mijë kanë parë veç tmerr atë ditë, në të gjitha anët e Drenicës, ku makineria e Serbisë ka goditur prej shtatzënës me snajper në pragun e shpisë, gruan e dajës tim, mjedis Llapushnikut, dajës tim Sadri kokën ia kemi gjetur të prerë në bunar”, tha Kastrati i përlotur në RTK.