Amerikani Jared Meek thotë se djalin e tij do ta quajë Flamur - Gazeta Express

Gazeta Express

23/10/2020 11:42

Amerikani Jared Meek thotë se djalin e tij do ta quajë Flamur

Gazeta Express

23/10/2020 11:42

Ky është 20 vjeçi, Jared Meek, për të cilin shëtitjet në sheshet e Prishtinës po bëhen rutinë. Elder, ashtu siç njihet nga shoqëria, tash e një kohë ka ardhur në Kosovë si një misionar në Kishën Shenjëtore.

Gazetar: Liridon Spahiu

Ai tregoi se çfarë e bindi për të vazhduar dhe për të jetuar në Kosovë.

Para se të vinte në Kosovë, Jared kishte jetuar edhe në Shqipëri, por që Kosova mbetet më e pëlqyer për të.