Amelia shfaqet e nxehtë në kampanjën “Banana Republikë” - Gazeta Express

Yjet

Gazeta Express

18/02/2021 20:14

Amelia shfaqet e nxehtë në kampanjën “Banana Republikë”

Yjet

Gazeta Express

18/02/2021 20:14

Amelia Gray Hamlin ka deklaruar se ajo “ndihet mirë” derisa ka bërë fushatë për “Banana Republikë”

Përndryshe, Amelia ka vuajtur nga anoreksia që nga viti 2018, por në fushatën e Banana Republikë “True Hues” ajo thotë se me në fund është mirë dhe se “ka gjetur vetën në rrugën që ajo e ka nisur”.

“Nuk dëshiroj që të jem më aq e dobët më”, tha modelja 19 vjeçare e “Women 360 Management Model”, e cila ka më shumë se 780 mijë ndjekës në Instagram.

“Jam shumë krenare që mos ta gjykojë më vetveten por atë se si dukem. Për momentin jam mirë kështu si jam”. /GazetaExpress/