Alpinistët e sfidojnë Bekë Berishën, vrapojnë zbathur 7 kilometra në Gërmi - Gazeta Express

Alpinistët e sfidojnë Bekë Berishën, vrapojnë zbathur 7 kilometra në Gërmi

Fun

Gazeta Express

11/01/2021 10:00

 “#Gjesi” sot ka realizuar një lidhje direkte nga Gërmia me alpinistët Arineta Mula dhe Visar Muharremi, të cilët këto ditë u bën viral për shkak të vrapimin 7 kilometër zbathur nëpër borë, në Gërmi.

Pos që folën për këtë përvojë, gjatë bisedës ata kanë bërë një sfidë.

Kanë sfiduar Bekë Berishën për të dal dhe për të vrapuar zbathur. Ndërkohë, pritet të shihet nëse Berisha do t’i përgjigjet kësaj sfide.

Gjithashtu, Mula dhe Muharremi e kanë sfiduar edhe gazetaren e “#Gjesit”. Sa ia kanë arritur, mund ta shikoni në videon më poshtë.