Ali Ahmeti shpall fitoren nga Tetova - Gazeta Express

Maqedoni

Gazeta Express

16/07/2020 0:05

Ali Ahmeti shpall fitoren nga Tetova

Maqedoni

Gazeta Express

16/07/2020 0:05

Lideri i Bashkimit Demokratik Ali Ahmeti në koferencë për shtyp fjalët e para që i tha ishin “Dua t’ju kujtoj se shqiponjat u kthyen në fole”.

Ali Ahmeti faleminderoi rininë dhe gjithë qytetarët që në këto rrethana të vështira I’u përgjigjën daljses në zgjedhje. ‘Mirnjohje të thellë për të gjithë sepse kanë ndihmuar rreth krijimit të institucioneve të reja’.

‘Jemi nga më të përgatiturit dhe votuesit nuk do zhgënjehen nga ne. Jemi fitues absolut në zonën 1, zona numër 5 përsëri fitues, edhe zona 6 fitues. Në këto zgjedhje janë siguruar mbi 100.000 vota’-përfundoi Ahmeti.