Albi Mall, qendra më e madhe tregtare në rajon, rihap dyert nga data 1 qershor! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

31/05/2020 14:46

Albi Mall, qendra më e madhe tregtare në rajon, rihap dyert nga data 1 qershor!

Lajme

Gazeta Express

31/05/2020 14:46

Që nga 1 qershori, qendra tregtare Albi Mall do t’i rihap dyert për të ju rikthyer normalitetit.

Megjithatë për shkak të gjendjes së krijuar nga pandemia, të gjithë konsumatorët duhet t’i përmbahen rregullave të cilat janë caktuar nga MSH dhe OBSH në mesin e të cilave dominojnë:
-Mbajta e maskave dhe dorezave e detyrueshme nga çdo klientë,
-Të respektohet distanca sociale nga 1.5m – 2m.

Lusim konsumatorët që së bashku duke i respektuar rregullat e caktuara ta tejkalojmë edhe këtë gjendje!

Sipas marrëveshjes së arritur, gjithmonë duke u bazuar në rregulloren e diciplinës për gjendjen e jashtëzakonshme të krijuar, të hapura do të jenë të gjitha dyqanet, përfshirë edhe gastronominë.

Mirupafshim të hënën (1 qershor)!