Alarmante, Shkupi vendi i tretë më i ndotur në botë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 11:52

Alarmante, Shkupi vendi i tretë më i ndotur në botë

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 11:52

Uebfaqja botërore për mbikëqyrjen e ndotjes së ajrit sot ka renditur kryeqytetin tonë në vendin e tretë në listën e qyteteve më të ndotura në botë. Siç mund të shihet, më të ndotur se Shkupi janë vetëm Kabuli në Afganistan dhe Kalkuta në Indi!

Ndotja i referohet pranisë së grimcave toksike, PM 2.5.