Alarm për bombë në Rinas, evakuuohen punonjësit dhe qytetarët për testin - Gazeta Express

Alarm për bombë në Rinas, evakuuohen punonjësit dhe qytetarët për testin

Ballina

Gazeta Express

30/09/2020 12:10

Një test për alarm për bombë po kryhet në aeroportin “Nënë Tereza”. Autoriteti i Aviacionit Civil po teston gatishmërinë e saj, në kuadër të parandalimit të çdo ngjarje të mundshme.

Gjatë testimit u evakuuan punonjësit dhe qytetarët. Autoriteti i Aviacionit Civil e kryen këtë procedurë testimi shpesh herë.