Aktorja e emocionuar, vajza e Adriana Matoshit gati për t’i hyrë botës së muzikës - Gazeta Express

Gazeta Express

28/09/2020 14:58

Aktorja e emocionuar, vajza e Adriana Matoshit gati për t’i hyrë botës së muzikës

Gazeta Express

28/09/2020 14:58

Aktorja, Adriana Matoshi, ka treguar në “#Gjesi” se vajza e saj Kaona është duke u bërë gati për debutim në skenën muzikore shqiptare.

Dhe atë me një projekt shumë të veçantë, andaj aktorja u shpreh të jetë e emocionuar për këtë fillim të vajzës së saj.

Detajet i gjeni në video.