Aktivitetet që mund të bëhen në një kopsht zoologjik - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

14/10/2020 15:02

Aktivitetet që mund të bëhen në një kopsht zoologjik

Fun

Gazeta Express

14/10/2020 15:02

“#Gjesi” ka qëndruar në Kopshtin Zoologjik në Fushë-Kosovë, “Kopshti”.

Nga atje, Hana sjell aventurat e saj. Dhe se çfarë mund të shihni në këtë kopsht, mund ta shihni në video.

Kronika nga gazetarja Hana Marteti-Shala: