Aksion i RENEA-s në Vlorë, kontrolle në disa zona


Gazeta Express
21 Janar 2020 23:18

Aksion në disa zona të qytetit të Vlorës.

Aksioni fillimisht është përqendruar në lagjen  “10 korriku” , lagjen “Çole” dhe zona të tjera.

RENEA dhe Policia e Vlorës ka ushtruar kontrolle në automjete por edhe për persona në kërkim.

Pas kapjes pak ditë më parë të Xhevair Jonuzit në fshatin Hoshtimë të Vlorës, RENEA dhe policia e Vlorës vijojnë kontrollet.

Te fundit


Kthehu lart