Aksi Durrës-Elbasan do të ketë pengesa në qarkullimin e automjeteve, si do të kryhet lëvizja - Gazeta Express
string(91) "aksi-durres-elbasan-do-te-kete-pengesa-ne-qarkullimin-e-automjeteve-si-do-te-kryhet-levizja"

Shqiperi

Gazeta Express

05/02/2023 19:13

Aksi Durrës-Elbasan do të ketë pengesa në qarkullimin e automjeteve, si do të kryhet lëvizja

Shqiperi

Gazeta Express

05/02/2023 19:13

Duke nisur nga ora 22:00 deri në orët e para të mëngjesit, nga porti i Durrësit në drejtim të qytetit të Elbasanit do kryhet transporti i një vinçi të përmasave të mëdha. dhe për pasojë pritet që të ketë vështirësi në qarkullimin e automjeteve.

Drejtoria Vendore e Policisë në Durrës ka njoftuar gjithashtu se lëvizja do të kryhet nga Porti-Plazh Plepa- Rrogozhinë -Elbasan. Duke nisur nga ora 22:00, deri në orët e para të mëngjesit, nga porti i Durrësit, në drejtim të qytetit të Elbasanit, do të kryhet transporti i një mjeti jashtë norme, i cili i kalon kufijtë e përmasave gabarrite. /Gazeta Express

Lexo Edhe: