“Ajo m’lujti” kënga më e re e Burakut dhe Famës - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

30/04/2020 20:46

“Ajo m’lujti” kënga më e re e Burakut dhe Famës

Rozë

Gazeta Express

30/04/2020 20:46

Buraku dhe Grupi Fama kanë publikuar së fundmi projektin e tyre më të ri muzikor.

“Ajo m’lujti” titullohet kënga e tyre e re, e cila është një baladë me tematikë dashurinë.

Muzika është punuar nga Bini Diez, gjersa për tekstin është kujdesur Ghulo.

Kënga është vizualizuar edhe me klip, i cili i përshtatet mjaft mirë temës që trajton kënga.

Përkundër pandemisë, Braku dhe Fama duket se po e gjejnë vullnetin që në këtë kohë të vështirë të punojnë për këngë të reja.

Ndërkohë, aktivitetet muzikore të tyre ashtu si të çdo artisti tjetër, për momentin janë të pezulluara.