Afro shtatë milionë persona janë vaksinuar kundër COVID-19 në Britaninë e Madhe - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

26/01/2021 22:36

Afro shtatë milionë persona janë vaksinuar kundër COVID-19 në Britaninë e Madhe

Lajme

Gazeta Express

26/01/2021 22:36

Më se shumë se 6.85 milionë njerëz në Mbretërinë e Bashkuar kanë bërë një dozë të parë të vaksinimit të koronavirusit.

Po ashtu është bërë e ditur se 279,757 njerëz të tjerë kishin marrë një goditje që nga e hëna, tregojnë shifrat zyrtare.

Një nga ata që bëri një vaksinim të martën ishte aktorja dhe prezantuesja televizive, Floella Benjamin.

Baronesha Benjamin, 71, e cila bëri emrin e saj si drejtuese e TV School Play në vitet 1970, tani është një fushate për të rinjtë.

Më shumë se 100 000 njerëz kanë humbur jetën nga Covid-19 në Mbretërinë e Bashkuar, ndërsa numri i një vale të dytë që ka përfshirë të gjithë vendin vazhdon të rritet.