AFF organizon kamp për portierë të futbollit - Gazeta Express

AFF organizon kamp për portierë të futbollit

Sport

Gazeta Express

28/09/2020 20:13

AFF & Sons of Soccer organizon kamp për portierë të futbollit me trajner gjerman dhe vendor. Ky kamp do të organizohet më 14 dhe 15 tetor 2020 në qytetin e Pejës, në fushën Dardania në Qyshk.

Qëllimi i këtij kampi është trajnimi/testimi i portierëve talent dhe mundësia e tyre që të marrin ftesën për testime/prova të mëtutjeshme në akademinë gjermane “Sons of Soccer”.

Trajnerë në këtë kamp do të jenë Maik Kaszmeikat, Ekrem Veseli dhe Myhedin Halili, derisa organizatorë të këtij aktiviteti janë AFF Qendra dhe Klubi i Futbollit “Peja”.

Orari i provave është si vijon: 14 tetor, 10:00 – 12:00 dhe 14:00 – 16:00 stërvitje/testimet dhe 15 tetor, 10:00 – 12:00 e  14:00 – 16:00 stërvitje/testimet.

Portierët më të mirë do të marrin ftesë nga akademia gjermane “Sons of Soccer” për testime të mëtutjeshme në Gjermani dhe të gjitha provat e ushtrimeve do të xhirohen dhe do të përdoren vetëm për prezantim në klube gjermane.

Për info shtesë: www.aff-training.com