Afër qytetit, larg zhurmës. Vendndodhja perfekte për ju - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

02/07/2020 14:59

Afër qytetit, larg zhurmës. Vendndodhja perfekte për ju

Lajme

Gazeta Express

02/07/2020 14:59

Periferia apo qyteti? Ajri i pastër apo mundësitë për dalje të shpejtë, për komunikim, për karrierë? Ky debat është poaq i vjetër sa vetë qytetet. Por, si do të ndiheshit po t’ju thoshte dikush se s’keni pse hiqni dorë nga asnjëra? Pra, mund ta keni ajrin e pastër të rrethinës duke mos i humbur mundësitë e qytetit.

Kjo është bërë e mundur me punën fantastike të Royal Green Residence. Lagja e vendosur pranë parkut të Gërmisë në njërën anë, e pranë liqenit të Badovcit dhe parkut nacional të Zllatarit në anën tjetër, është zgjidhja që ju duhet. Mushkëritë e qytetit për mushkëritë tuaja. Lartësia mbidetare deri në 800 metra garanton qetësinë tuaj shpirtërore ndërsa gjelbrimi malor, rrezet e diellit që e kapin lagjen nga lindja në perëndim dhe freskia e parkut janë parajsa e frymëmarrjes suaj.

Po si t’i bëhet që të mos humbasë mundësia e daljes së shpejtë në qytet? Nuk kishim sesi të mos mendonim edhe për këtë. Qendra e Prishtinës nga Royal Green Residence është vetëm disa minuta me veturë dhe do të shkurtohet edhe më me rrugën e re.

Për këtë dhe plot arsye të tjera, Royal Green Residence është një përzgjedhje elitare që ju bën të mos humbisni asgjë nga rutina juaj por njëkohësisht të jetoni në ambientin më të qetë e më të shëndetshëm për ju e fëmijët tuaj.

E ndjenja e qetësisë nga natyra, natyrisht se duhet të shoqërohet me ndjenjën e komoditetit që vjen nga cilësia e lartë e lagjes. Vendndodhje perfekte. Mos e sakrifikoni as ajrin e as qytetin. Royal Green Residence ju mirëpret që t’i bëjë këto banime  tuajat.

Për të u informuar më shumë ju lutem na kontaktoni:
Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë
ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002
MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

EMAIL
[email protected]