Adriana Matoshi - gazetares: Hyn në Ministrinë e Kulturës dhe pyeti a më njohin - Gazeta Express

Adriana Matoshi – gazetares: Hyn në Ministrinë e Kulturës dhe pyeti a më njohin

Gazeta Express

28/09/2020 14:52

Aktorja e njohur, Adriana Matoshi, ishte mysafirë në rubrikën “#welove” këtë të hënë në “#Gjesi”.

Përveç tjerash, gjatë bisedës është realizuar edhe një lidhje direkte nga sheshet e Prishtinës, ku qytetarët kanë folur për aktoren e njohur.

Derisa gazetarja po kalonte pranë ministrisë së Kulturës, aktorja e pati një kërkesë.

Videon mund ta shikoni më poshtë.