Adoleshentët regjistrojnë momentin kur gjetën një trup në një valixhe - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

27/06/2020 13:45

Adoleshentët regjistrojnë momentin kur gjetën një trup në një valixhe

Fun

Gazeta Express

27/06/2020 13:45

Një përdorues i TikTok ka ndarë momentin kur ai dhe miqtë e tij gjetën një trup të vdekur brenda një valixheje në një plazh në Seattle.

Në video, me titull ‘diçka ndodhi traumatike që ndryshoi kontrollin tim të jetës’, një grup adoleshentësh zbulojnë valixhen e shtrirë në shkëmbinj afër ujit dhe vendosin të shkojnë dhe të inspektojnë atë.

Ata më pas e hapin atë për të parë se është e mbushur me një qese të zezë të fryrë. Përdoruesi Ughhenry sqaroi se sapo u hap çanta erë ishte “e keqe”, duke bërë që ata të vendosnin të thërrisnin policinë.

Ai u tha shikuesve se ata u bënë “pak të frikësuar dhe nervozë” gjatë përpilimit të raportit. Oficerët më pas konfirmuan të shtunën se kishin gjetur disa çanta që përmbajnë mbetje njerëzore nga Alki Avenue Jugperëndimore, në West Seattle.

Luggage jammed full of human remains was found on a Seattle beach Friday ? a chilling discovery that appears to have been made by teens making videos on TikTok. One of the bags was spotted on a shoreline, near the popular tourist attraction Pike?s Place Market, while another was found floating in the water, the Seattle Police Department said in a press release. A video posted on TikTok the following morning shows several young people stumbling across a black suitcase on a rocky shoreline, and laughing ? before they realize what?s inside. ?Something traumatic happened that changed my life,? TikTok user UghHenry writes in the caption of the video, which was posted Saturday morning along with the hashtags #crime #murder and #washington.

Ata thanë se morën një telefonatë duke i paralajmëruar ata për një çantë të dyshimtë në shkëmbinj të premten, por nuk thanë kush i kontaktoi ata. Pastaj një çantë u gjet në ujë. Që nga momenti është nisur një hetim dhe detektivët po punojnë me Zyrën e King Country Medical Examiner.

Asnjë informacion i mëtejshëm nuk është lëshuar. Adoleshentët thanë se gjetën valixhen pasi u dërguan në vend nga Randonautica, një aplikacion i cili gjeneron koordinata të rastit që përdoruesit të ndiqnin bazuar në qëllimet e tyre.

Ai shtoi se e qeshura e tij në video ishte mënyra e tij e ‘përpjekjes për të kapërcyer situatën’ dhe tha se ai që atëherë nuk kishte mundësi të flinte. Videoja tashmë është parë më shumë se 15.900,000 herë në TikTok dhe ka 3,400,000 pëlqime nga përdoruesit e tjerë.

Luggage jammed full of human remains was found on a Seattle beach Friday ? a chilling discovery that appears to have been made by teens making videos on TikTok. One of the bags was spotted on a shoreline, near the popular tourist attraction Pike?s Place Market, while another was found floating in the water, the Seattle Police Department said in a press release. A video posted on TikTok the following morning shows several young people stumbling across a black suitcase on a rocky shoreline, and laughing ? before they realize what?s inside. ?Something traumatic happened that changed my life,? TikTok user UghHenry writes in the caption of the video, which was posted Saturday morning along with the hashtags #crime #murder and #washington.
Luggage jammed full of human remains was found on a Seattle beach Friday ? a chilling discovery that appears to have been made by teens making videos on TikTok. One of the bags was spotted on a shoreline, near the popular tourist attraction Pike?s Place Market, while another was found floating in the water, the Seattle Police Department said in a press release. A video posted on TikTok the following morning shows several young people stumbling across a black suitcase on a rocky shoreline, and laughing ? before they realize what?s inside. ?Something traumatic happened that changed my life,? TikTok user UghHenry writes in the caption of the video, which was posted Saturday morning along with the hashtags #crime #murder and #washington.