Adhurues të makinave, ky është viti kur Apple lanson veturën elektrike - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

18/11/2021 22:45

Adhurues të makinave, ky është viti kur Apple lanson veturën elektrike

AutoTech

Gazeta Express

18/11/2021 22:45

Kompania Apple planifikon të lansojë veturën elektrike në fillim të vitit 2025.

Sipas Bloomberg News, vetura ideale e Apple nuk do të ketë goma pedale, me interier të përshtatshëm për të qëndruar pa vozitur.

Lexo Edhe:

Karakteristikat e veturës automatike, të njohura si “Projekti Titan”, kishin filluar specifikimin që në vitin 2014, atëherë edhe kur filloi dizajnimi i veturës.

Trendi i veturave elektrike dhe pa shoferë, ka ëbrë që shumica e njerëzve të drejtohen kah Tesla dhe Rivian.

Këtyre njerëzve syrin ua ka vënë edhe Apple, që, sipas anlistit Dan Ives, lansimi i saj është çështje kohe, asgjë tjetër.

Sipas analistëve, vetura po merr kohë në lansimin e saj për shkak të përsosmërisë së saj teknologjike!