A po i përdorni saktë emoji-t zemra? Zbuloni kuptimet e vërteta të secilës ngjyrë - Gazeta Express
string(80) "a-po-i-perdorni-sakte-emoji-t-zemra-zbuloni-kuptimet-e-verteta-te-seciles-ngjyre"

A po i përdorni saktë emoji-t zemra? Zbuloni kuptimet e vërteta të secilës ngjyrë

Fun

Gazeta Express

19/08/2022 7:12

Herë tjetër kur të dërgoni një emoji zemër në WhatsApp, mendohuni dy herë. Me sa duket ngjyrat mund të ndryshojnë plotësisht kuptimin e tyre. Të paktën sipas Cosmopolitan.

Zemra e kuqe

Lexo Edhe:

Kjo është zakonisht shumë e thjeshtë, për ata me të cilët jeni vërtet të dashuruar.

Zemra e zezë

Zemra e zezë përdoret me ironi. Mund të përfaqësojë dashuri të thellë por toksike.

Zemra e bardhë

Emoji i bardhë i zemrës është ideale për të treguar simpati ndaj dikujt pasi ai ka humbur një njeri të dashur.

Zemra blu

Zemra blu mund të ketë përdorime të ndryshme. Nëse nuk keni asgjë për të shtuar në një bisedë në grup, zemra blu mund të funksionojë mirë këtu.

Zemra e verdhë

Ky emoji jep energji të butë. Kështu që mund të jetë e dobishme në një marrëdhënie të re

Zemra e purpurt?

Zemra e purpurt është ndoshta më emoji më i keq i grupit. Përfaqëson diçka të rreme dhe shumë ironi. Prandaj kini kujdes kujt ia dërgoni.

Zemra e gjelbër

Zemra e gjelbër nuk duhet domosdoshmërisht të përdoret sa herë që flisni për mjedisin. Me sa duket është e përshtatshme për njerëzit që njihni pak më pak, si të njohurit apo miqtë e miqve.