A po e lëshon edhe Besa Qeverinë e Zaevit? Fillojnë pakënaqësitë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

25/02/2021 22:31

A po e lëshon edhe Besa Qeverinë e Zaevit? Fillojnë pakënaqësitë

Ballina

Gazeta Express

25/02/2021 22:31

Një ditë pas publikimit të programit nacionale për vitin shtohen. I pakënaqur nga ky vlerësim që është bërë nga është edhe zëvendësministri i Kulturës Sedat Sulejmani.

Në deklaratën për Televizionin 21 Sulejmani thotë se mi bërë diskriminim etnik në vlerësimin e projekteve: ” Ajo si gjithë artistët, shkrimtarët dhe institucionet shqiptare nga programa vjetore. Ministresha Stefoska ka bërë disk anashkaluar projektet dhe institucionet shqiptare. Pasi e vendos vet, e gjithë përgjegjësia i takon asaj, dhe Stefosk llogari. Pasi aspak nuk është konsultuar me mua.

Më tej Sulejmani vazhdon, duke thënë se ditëve në vijim hapat në vazhdim Ndryshe, në konferencën e djeshme për shtyp edhe vet m ditur se anëtarët dhe kryetarët e komisioneve i ka zgjedh përgjegjësia i takon asaj. Ndërsa siç mesohet, Lëvizja Besa nuk do rri duarkryq pa interpelancë në kuvend kundër ministres Stefoska./INA/