A ndikon djathi në humbjen apo shtimin e peshës? - Gazeta Express
string(47) "a-ndikon-djathi-ne-humbjen-apo-shtimin-e-peshes"

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

17/04/2024 20:43

A ndikon djathi në humbjen apo shtimin e peshës?

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

17/04/2024 20:43

Djathi është ndër ushqimet më të përdorura me shekuj te njerëzimi, si dhe ka një mori përfitimesh shëndetësore.

Djathi ka ngarkesa të yndyrave natyrore që mund të çojnë në shtimin e peshës. Disa lloje të djathërave kanë përmbajtje të ulët yndyre e cila është e dobishme për të mbajtur peshën e trupit të ekuilibruar.

Lexo Edhe:

Por, kjo gjithashtu ndihmon për të fituar peshën e trupit, peshën e muskujve dhe densitetin e kockave.

Djathi përmban yndyrë, kalcium, proteina, vitamina dhe minerale që i bën muskujt dhe kockat e forta së bashku me një metabolizëm të balancuar.