A mbani një kaktus në dhomën tuaj të gjumit? Urgjentisht nxirreni këtë bimë jashtë - Gazeta Express
string(81) "a-mbani-nje-kaktus-ne-dhomen-tuaj-te-gjumit-urgjentisht-nxirreni-kete-bime-jashte"

Shneta

Gazeta Express

27/09/2022 9:58

A mbani një kaktus në dhomën tuaj të gjumit? Urgjentisht nxirreni këtë bimë jashtë

Shneta

Gazeta Express

27/09/2022 9:58

Edhe pse ju duket si një bimë e butë, nuk është ashtu

Nëse jeni adhurues i luleve, posaçërisht i kaktuseve, me siguri në shtëpinë tuaj së paku keni disa lloje, një posaçërisht zbukuron dhomën tuaj të gjumit.

Lexo Edhe:

Feng Shui ka një shpjegim të saktë se pse.

Dhoma e gjumit është një vend për të pushuar, për të fjetur, për të lexuar libra.

Për ju atëherë shtrohet pyetja: a e dini që nuk është mirë kaktusin ta mbani në dhomën e gjumit?

Feng shui i kushton rëndësi të veçantë dhe konsideron që në të nuk bën grumbullohet energjia negative.

Humori ynë gjatë ditës do të jetë i njëjtë me energjinë e dhomës së gjumit. Dhe mund të ndikojë edhe në produktivitet, por edhe përgjithësisht në shëndet.

Gjëra të caktuara në dhomën e gjumit pengojnë rrjedhën e energjisë pozitive e një ndër to është edhe kaktusi.

Kaktusin përgjithësisht nuk do të duhej ta mbanit në shtëpi, posaçërisht jo në dhomën e gjumit. Pengon harmoninë dhe paqen.

Epo, atëherë, cilën bimë duhet ta mbani në dhomën e gjumit?

Për përparim dhe sukses, mbani bambu.