A keni frikë nga vetmia? - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

15/04/2021 16:21

A keni frikë nga vetmia?

Lajme

Gazeta Express

15/04/2021 16:21

Padyshim se çdo individ kalon nëpër faza të ndryshme të jetës dhe gjithmonë ka për të mësuar diçka të re. Se jeta fillon pas të 40-tave, me siguri se këtë keni pasur rastin të dëgjoni shumë shpesh. Pra, kjo është periudha në të cilën konsiderohet se perceptimi ndaj jetës është ndryshe. Për dikë bëhet më e lehtë dhe më e thjeshtë, shumë gjëra pushojnë së ekzistuari, ndërsa të tjera pushojnë së qeni të rëndësishme.

Gazetare: Gelina Maloku

Këtë këndvështrim e ka artisti Sheki Hoxha. Zgjedhja e tij ka qenë që të mos martohet kurrë dhe thotë se asnjëherë nuk e ka ndjerë këtë nevojë.

Ndërkaq, për Nazlie Bala, çdo periudhë e jetës është e bukur dhe ka përjetimet e veta.