A keni akoma një Nintendo Wii U? Ka një lajm për ju - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

07/03/2021 15:25

A keni akoma një Nintendo Wii U? Ka një lajm për ju

AutoTech

Gazeta Express

07/03/2021 15:25

Nintendo i ka kënaqur të gjithë pronarët e Wii Ukonzola duke njoftuar azhurnimin e parë zyrtar që nga viti 2018.

Gjegjësisht, nëse versioni i softuerit tuaj është 5.5.3, tani do të jeni në gjendje të azhurnoni në 5.5.5.

Në një deklaratë zyrtare, kompania japoneze bëri të pamundurën për të fshehur atë që u përmirësua me këtë azhurnim.

Ata vetëm deklarojnë se tastiera “do të funksionojë më stabile”, si dhe se “disa gabime janë korrigjuar për të përmirësuar përvojën e përdoruesit”.

Masa e Nintendo ndoshta befasoi shumë, sepse vëmendja e tyre kohët e fundit është përqendruar ekskluzivisht në tastierën Switch, e cila u sjell atyre fitime të mëdha edhe kaq shumë vite pasi u lansua fillimisht.